Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana ASKİ Spor, Bellona AGÜ’yü konuk ediyor

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, pazar günü Kayseri temsilcisi Bellona AGÜ’yü konuk edecek.Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, üç hafta önce başlayan ligde 2 galibiyet 1 mağlubiyetleri olduğunu belirterek,...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, pazar günü Kayseri temsilcisi Bellona AGÜ’yü konuk edecek.
Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, üç hafta önce başlayan ligde 2 galibiyet 1 mağlubiyetleri olduğunu belirterek, "Bu hafta ise Bellona AGÜ takımını konuk ediyoruz. Bellona AGÜ ligin güçlü ekiplerinden, hatta şampiyon adaylarından bir tanesi. Rakibimiz aynı zamanda Avrupa Kupası’nda da oynuyor. Ancak biz de koşan genç bir kadroya sahibiz. Seyircimizin de desteği ile iyi işler yapmak istiyoruz. Bu yüzden bütün Adanalı sporseverleri pazar günü Menderes Spor Salonu’na davet ediyorum” diye konuştu.
Adana ASKİ Spor ile Bellona Kayseri AGÜ arasındaki karşılaşma 13 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Menderes Spor Salonu’nda oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.