Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abu Dhabi ve Japonya'da kazanan Paul Bonhomme, Hırvatistan'da zirveyi istiyor

Red Bull Air Race Dünya Şampiyonası'nda sezonun üçüncü yarışı, 30-31 Mayıs tarihinde Hırvatistan'ın Adriyatik kıyısındaki sahil şehri Rovinj'de düzenlenecek. Cumartesi günü yapılacak olan elemelerin ardından, final mücadelesi 31...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Abu Dhabi ve Japonya'da kazanan Paul Bonhomme, Hırvatistan'da zirveyi istiyor
Red Bull Air Race Dünya Şampiyonası'nda sezonun üçüncü yarışı, 30-31 Mayıs tarihinde Hırvatistan'ın Adriyatik kıyısındaki sahil şehri Rovinj'de düzenlenecek. Cumartesi günü yapılacak olan elemelerin ardından, final mücadelesi 31 Mayıs Pazar günü Türkiye saatiyle 16.55'ten itibaren www.redbull.tv adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Red Bull Air Race Dünya Şampiyonası'nda Hırvatistan'ın Rovinj kentinde yapılacak olan üçüncü ayağa doğru giderken, Abu Dhabi ve Japonya'da yapılan ilk iki yarıştan galibiyetle ayrılan Paul Bonhomme en yakın rakibinin altı puan önünde şampiyonanın zirvesinde yer alıyor. Ancak Britanyalı pilot, dünyanın en hızlı motor sporu serisinde her an her şeyin olabileceğini çok iyi biliyor. Geçtiğimiz yıl Rovinj'de yapılan mücadelede sadece 0.08 saniye farkla Avusturyalı Hannes Arch'ın gerisinde kalan Bonhomme, kalan beş yarışta sadece bir kez podyum görebilmiş ve 2014 sezonunu üçüncü sırada tamamlamıştı.

Kariyerinde 17 yarış galibiyeti bulunan Bonhomme, 30-31 Mayıs tarihlerinde Rovinj'de yapılacak olan sezonun üçüncü yarışı öncesi 24 puanla şampiyonanın zirvesinde. Avustralyalı Matt Hall 18 puanla ikinci sırada yer alırken, bitime altı yarış kala sıralama Nigel Lamb (8), Matthias Dolderer (7), Pete McLeod (7), Nicolas Ivanoff (6), Hannes Arch (5) ve Yoshihide Muroya (4) şeklinde oluşmuş durumda.

Red Bull Air Race Dünya Şampiyonası, Hırvatistan durağının ardından 4/5 Temmuz'da Budapeşte (Macaristan), 15/16 Ağustos'ta Ascot (İngiltere), 5/6 Eylül'de Spielberg (Avusturya), 26/27 Eylül'de Teksas (ABD) ve 17/18 Ekim'de Las Vegas (ABD) yarışlarıyla devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.