Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdurrahim Albayrak: Yeni bir sayfa açtık

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Anderlecht maçı öncesi yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile yarın saat 21.45'te deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, özel bir uçakla Belçika'ya...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Abdurrahim Albayrak: Yeni bir sayfa açtık
Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Anderlecht maçı öncesi yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile yarın saat 21.45'te deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, özel bir uçakla Belçika'ya hareket etti. Kafile ile beraber giden Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'da Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Zor bir maça gittiklerini belirten Albayrak, "Anderlecht maçının zorlu bir maç olduğunun bilincindeyiz ama ben futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Yeni bir sayfa açıyoruz. İnşallah Anderlecht'ten galibiyetle döneceğiz. Buna inancımız sonsuz." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Anderlecht karşılaşması için kamp kadrosu ise şu şekilde:

"Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Can Coşkun, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Veysel Sarı."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.