Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Kiğılı Ve Selçuk Üniversitesi, Dünya Fair-play Gecesinde Ödüllerini Aldı

Dünya Fair-Play Konseyi ve Avrupa Fair-Play Birliği’nin düzenlediği kongre kapsamında düzenlenen gecede Fair-Play ödülleri dağıtıldı.Abdullah Kiğılı ve Selçuk Üniversitesi, Dünya Fair-Play Ödülleri gecesinde ödüllerini aldı. Ödülü...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2015 21:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2015 21:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Fair-Play Konseyi ve Avrupa Fair-Play Birliği’nin düzenlediği kongre kapsamında düzenlenen gecede Fair-Play ödülleri dağıtıldı.
Abdullah Kiğılı ve Selçuk Üniversitesi, Dünya Fair-Play Ödülleri gecesinde ödüllerini aldı. Ödülü Abdullah Kiğılı adına Dünya Fair-Play Konseyi Üyesi ve Avrupa Fair-Play Konseyi 2. Başkanı Erdoğan Arıpınar aldı.
Arıpınar ödülünü aldıktan sonra davetlilere Kigılı’nın selamlarını ileterek İstanbul’da kutlama yapacaklarını belirtti.
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ FAİR-PLAY ÖĞRENCİ TOPLULUĞU DÜNYADA VE TÜRKİYE’DE ÜNİVERSİTELER ARASINDA ÖDÜL ALAN İLK TOPLULUK OLDU
Selçuk Üniversitesi adına ödülü Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi aldı. Çiftçi’ye ödülü alırken Selçuk Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan da eşlik etti.
Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, ”Selçuk Üniversitesi olarak bu ödülü özellikle kardeş ülke Azerbaycan’da almaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu bizin öğrencilerimizin ve öğrenci topluluğumuza çok büyük emek sarf eden değerli arkadaşım Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan’ın büyük katkıları olmuştur. Bu Üniversite olarak dünyada ilk alınan bir ödül. Selçuk Üniversitesi olarak ülkemizin böyle gurur verici bir ödüle laik görülmesinden dolayı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair-Play Komisyonu üyelerine ve bu ödülü bize layık gören Dünya Fair-Play Komisyonu’na teşekkür ediyoruz. Selçuk Üniversitesi olarak sayın rektörüm adına burada bulunmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Aynı zamanda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak öğrencilerimin, sayın hocamın başkanlığında yürüttüğü bu faaliyetten de büyük gurur duyuyoruz” dedi.
Selçuk Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan, dost ülke Azerbaycan’da Dünya Fair-Play Komisyonu tarafından ’Örnek Tanıtım’ dalında Şeref Diplomasıyla ödüllendirildiklerini belirterek, ”Yaptığımız çalışmaların karşılığını almak güzel. Büyük gurur verdi. Böyle bir ödülle ülkemizi, üniversitemizi burada temsil ediyor olmak bizlere çok büyük bir sevinç kaynağı oldu. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımıza hiç ara vermeden hızlı bir şekilde devam etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.