Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Avcı: "Öncelikli Hedefimiz Avrupa’ya Gitmek"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Üçüncülüğü yakalama, dördüncülüğü kaybetmemenin peşindeyiz. Bununla beraber de gelişmeye çalışıyoruz. Avrupa kupalarına geçen sene itibariyle adım attık. Bu sene Avrupa kupalarına...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Üçüncülüğü yakalama, dördüncülüğü kaybetmemenin peşindeyiz. Bununla beraber de gelişmeye çalışıyoruz. Avrupa kupalarına geçen sene itibariyle adım attık. Bu sene Avrupa kupalarına katılmak öncelikli hedefimiz" dedi.
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolculardan Volkan Babacan ile Emre Belözoğlu, Bağcılar’da bulunan Medipol Hastanesi’nde 11 Nisan Dünya Parkinson Günü’nün farkındalığını arttırmak ve destek olmak için basın toplantısı düzenledi.
Sağlık ve eğitim alanında hem kulüp olarak her organizasyonun içinde olmanın kendileri için önemli bir görev olduğunu söyleyen Abdullah Avcı, "11 Nisan Dünya Parkinson Günü’nün farkındalığını arttırmak ve destek olmak için buradayız" şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz sezonu ligi 4. sırada bitirdiklerini belirten Avcı, "Şu an itibariyle de 4. sıradayız. Üçüncülüğü yakalama, dördüncülüğü kaybetmemenin peşindeyiz. Bununla beraber de gelişmeye çalışıyoruz. Avrupa kupalarına geçen sene itibariyle adım attık. Bu sene Avrupa kupalarına katılmak öncelikli hedefimiz" diye konuştu.
EMRE BELÖZOĞLU: "LİGİN ÜSTÜNDE BİR FUTBOL OYNADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"
Emre Belözoğlu, parkinson hastalığına dikkat çekmek için bir araya geldiklerini vurguladı.
Geçtiğimiz sezonu 4. sırada bitirdiklerini vurgulayan yıldız futbolcu, "Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek istiyoruz. Bu anlamda Trabzonspor maçı bizim açımızdan çok önemli. Ligin üstünde bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah Avrupa’ya giderek taçlandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Ayrıca Belözoğlu kariyeri için ise, "Ben biraz daha futbol oynamak istiyorum. Fenerbahçe benim güzel anılarımın olduğu ve bende ayrı yeri olan bir kulüp ama şu an Medipol Başakşehir’in başarısı için elimden geleni yapacağım" dedi.
VOLKAN BABACAN: "GELİŞMEYE DEVAM EDECEĞİM"
Volkan Babacan ise böyle önemli önemli bir günde ufak bir farkındalık yapmanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Başarılı kaleci yükselen performansı için ise şu açıklamayı yaptı:
"Ben çalışmaya, gelişmeye devam edeceğim. Kulübüm de iki yıldır çok büyük katkı sağlıyor. Hocama ve kulübüme teşekkür ederim."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.