Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Avcı: “Güzel hikayemiz var bunu zenginleştirmeye çalışıyoruz”

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda 5-0 yenen Medipol Başakşehir’de Teknik Direktör Abdullah Avcı, 6 maçta 5 galibiyet aldıklarını ve güzel bir hikayelerinin olduğunu söyledi.“Maçların saatlerine...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda 5-0 yenen Medipol Başakşehir’de Teknik Direktör Abdullah Avcı, 6 maçta 5 galibiyet aldıklarını ve güzel bir hikayelerinin olduğunu söyledi.
“Maçların saatlerine şikayet”
Geçen yıl ligin 34. haftasında lig bittiğinde de maç saatleriyle ilgili sıkıntısını dile getirdiğini ifade eden Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, “Bu maç saatleriyle ilgili geçen hafta 13.30’da oynadık haftanın en değerli maçıydı. Bu hafta 16.00’da 30 derecede oynadık. Önümüzdeki hafta 13.00’e dönüyoruz. Sonra 20.00 ve 19.00’da. UEFA veya Şampiyonlar Ligi’nde maçların saatleri belli. Özellikle oyuncularımızı buna hazırlarken sıkıntılar oluyor. Gerçi insanların pek ilgisini çekmiyor bunlar. Magazin dikkatini çekiyor. 6. hafta bitti 3’üncü ara oluyor. Milli Takıma da sahada magazinin konuşulmadığı ve 2018 Dünya Kupası Eleme maçlarında başarılar diliyorum” dedi.
“Güzel hikayemiz var bunu zenginleştirmeye çalışıyoruz”
Oyunun ilk 10 dakikasında saatlerden yaşadıkları sıkıntılardan dolayı sahaya alışamadıklarını dile getiren deneyimli teknik adam Avcı, “Havaya ve ısıya alışamamamızdan dolayı Alanyaspor’un daha istekli başlaması ve buldukları pozisyonlar vardı. Onları değerlendirseydiler maç daha farklı olabilirdi ama 10. dakikadan sonra plan topa sahip olmaktı ve bu süreyi artırmaktı. Rakibimiz adam odaklı oynadıkları için bu alanların çıkacağını düşünüyorduk. İlk golde bu şekilde oldu. İkincisi duran top çalıştık. Rakibin merkezde yüksek oyuncuları olmasına rağmen vereceği boşlukları değerlendirmek önemliydi. İkinci yarı itibariyle hem skoru almak milli takım arasına giderken liderliği kaybetmemek amacımızdı. 6 maç 5 galibiyet ve bir beraberlik. Ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımıyız. Bir güzel hikayemiz var bunu zenginleştirmeye çalışıyoruz. Şu arayı hem biraz keyfini çıkartarak, dinlenerek ve çalışarak geçireceğiz. Alanyaspor taraftarlarına gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum, oyuncularımı da tebrik ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.