Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Avcı Gözünü Avrupa’ya Dikti

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Oyunun kontrolü elimizdeydi. Bu yarışın içinde böyle bir galibiyet almak bizi sevindirdi" dedi.Spor Toto Süper Lig’in 27....

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Oyunun kontrolü elimizdeydi. Bu yarışın içinde böyle bir galibiyet almak bizi sevindirdi" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşan İstanbul Başakşehir rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla puanını 47’ye yükselten Başakşehir, maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi. Konuk ekip Çaykur Rizespor ise 28 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Oyunun kontrolü bizim elimizdeydi. Bütün hücum opsiyonlarını denedik. 1-0’dan sonra oyunu daha farklı bitirebilirdik. Bu yarışın içinde böyle bir haftada bu galibiyet bizi sevindirdi. Bu akşam ve yarın Trabzonspor ve Bursaspor’un maçlarını bekleyeceğiz” dedi.
MEHMET BATDAL HASTANEYE KALDIRILDI
Tecrübeli oyuncu Mehmet Batdal’ın maçın ilk yarısında sakatlık yaşadığını ve hastaneye kaldırıldığını ifade eden Avcı, “Darbeden dolayı akciğerde bir kanama var. Devre arasında hastaneye kaldırıldı. Bilgiler alıyoruz. İyi haberler geliyor. Umarım iyileşip aramız olacak” dedi.
ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, “Maçın ilk bölümünde yakaladığımız pozisyonda daha iyi vuruş yapabilirdik. 1-0’dan sonraki görüntümüz iyi değildi. İkinci yarıya iki değişiklik yaparak başladık. Hücumda çoğaldık ve beraberlik golü geldi. Beraberlikten sonra oyun bizim lehimize devam ederken ikinci golü yedik. Talihsiz bir gol yedik ve o golü yemeseydik daha farklı olurdu. İkinci gol ne defansa ne de kaleciye yakışan bir gol değil. Takım üzerinde baya bir etkisi oldu ve maçı kaybettik. Benim göreve geldikten sonraki hedefimiz takımı ligde bırakmaktı. Son iki haftayı kaybettik. İçerideki oynayacağımız maçlar ve diğer maçlarda puanları alıp rahatlamamız lazım. Düşme hattındaki takımlarla aramızdaki puan farkı bizi rehavete sevk etti. Milli maçlar veya diğer sebeplerle lige verilen aralar bizi rahatlığa sevk ediyor. Bundan da etkilendik” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.