Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdullah Avcı: Çok sevindirici bir galibiyet aldık

İstanbul Başakşehir Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları galibiyetin sevindirici olduğunu artık rakipleri Bursaspor ve Trabzonspor'un oynayacağı maçların sonuçlarını bekleyeceklerini söyledi.Takımın sahasında Çaykur...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Başakşehir Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları galibiyetin sevindirici olduğunu artık rakipleri Bursaspor ve Trabzonspor'un oynayacağı maçların sonuçlarını bekleyeceklerini söyledi.

Takımın sahasında Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, rakibin opsiyonlarını keserek onlara pozisyon vermediklerini belirterek, "Rakibe pozisyon vermedik. Girdiklerimizi atamadık. 1-0'dan sonra sonuç daha farklı hale getirebilirdik. 1-1 olduktan sonra oyun gitti, geldi. Edin Visca'nın beklemediğimiz andaki golünden sonra durum 2-1 oldu. Sonrasında 3. golü bulduk. Bu galibiyet son derece sevindirici Avrupa Kupası için mücadele verdiğimiz Bursaspor ve Trabzonspor maçlarının sonucunu bekleyeceğiz." dedi.

Öte yandan devre arasında sakatlanarak oyundan çıkan Mehmet Batdal'ın durumu içinse Avcı, "Mehmet'in devre arasında aldığı darbeden dolayı akciğrde kanaması oldu. Umarım sağlığına kavuşur. İyi haberler geliyor." diye konuştu.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.