Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdi İpekçi’de Taraftarlar Olayları Nedeniyle Fener Ve Hakemler Soyunma Odasına Girdi

Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final 3. maçında çıkan olaylar sebebiyle sarı-lacivertliler ve mücadelenin hakemleri soyunma odasına girdi.Spot Toto Basketbol...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final 3. maçında çıkan olaylar sebebiyle sarı-lacivertliler ve mücadelenin hakemleri soyunma odasına girdi.
Spot Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final 3. maçında Abdi İpekçi’de oynanan Galatasaray Odeabank -Fenerbahçe karşılaşması gergin bir ortamda geçiyor. Karşılaşmanın 3. periyodunun sonunda sarı-lacivertlilerin benchinin arkasından atılan yabancı maddelerden dolayı önce maçın hakemleri, daha sonra da Fenerbahçeli basketbolcular soyunma odasına girdi. Mücadele devam ederken hakemler sahaya atılan yabancı maddeler ve kötü tezahürattan dolayı 2 kere anons yapıldı. Çıkan olaylar sebebiyle salonun birçok yerinde yaralanan kişiler oldu. Pota arkasında yer alan bir grup sarı-kırmızılı taraftarlar meşale yaktı. Olayların büyümesini engellemek için salonun içine takviye çevik kuvvet geldi.
Fenerbahçeli basketbolcular ve hakemler yaklaşık 15 dakika sonra parkeye geri döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.