Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Abdi İpekçi’de Olağanüstü Hal

Galatasaray Odeabank ile Bayern Münih arasında oynanacak maç öncesi Abdi İpekçi Arena’ya girişlerde ve salon çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.Eurocup çeyrek final rövanş maçında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Arena’da Alman...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Odeabank ile Bayern Münih arasında oynanacak maç öncesi Abdi İpekçi Arena’ya girişlerde ve salon çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.
Eurocup çeyrek final rövanş maçında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Arena’da Alman temsilcisi Bayern Münih’i ağırlıyor. Sabahın erken saatlerinden bu yana güvenlik güçleri Abdi İpekçi Arena çevresinde adeta kuş uçurtmuyor. Karşılaşmayı izlemeye otomobilleri ile gelen seyirciler, otopark girişinde didik didik aranırken, araçların her bir yanını kontrol eden güvenlik güçleri, daha sonra salona girişlerde de taraftarları tek tek güvenlik kontrolüne tabi tutuyor. Maçı takip etmeye gelen basın mensuplarının da çantaları ve kimlik kontrolleri titizlikle yapılıyor.
İlk maçı 10 sayı farkla kaybeden sarı-kırmızılı ekibin yarı finale yükselebilmesi için en az 11 sayıyla galip gelmesi gerekiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.