Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

A Millilerin Hazırlık Maçları Programı Belli Oldu

A Milli Takım’ın, 24 Mart’ta Antalya’da İsveç’le ve 29 Mart’ta deplasmanda Avusturya ile oynayacağı özel maçların programı açıklandı.Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, A Milli Takım’ın İsveç ve ardından...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
A Milli Takım’ın, 24 Mart’ta Antalya’da İsveç’le ve 29 Mart’ta deplasmanda Avusturya ile oynayacağı özel maçların programı açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, A Milli Takım’ın İsveç ve ardından Avusturya ile oynayacağı maçların programı şu şekilde:
"A Milli Takım, 21 Mart Pazartesi günü saat 11.00’de İstanbul Swissotel The Bosphorus’da toplanacak ve ilk çalışmasını aynı gün 12.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda basına kapalı olarak yapacak.
A Milli Takım kafilesi, 21 Mart Pazartesi akşamı saat 22.30’da Atatürk Havalimanı’ndan Antalya’ya hareket edecek ve İsveç maçının hazırlıklarını burada sürdürecek.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İsveç maçı öncesinde takımın konaklayacağı Regnum Carya Golf & Spa Resort’da 23 Mart Çarşamba günü saat 18.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek. Saat 19.00’de aynı tesiste yapılacak çalışma ile A Milli Takım, İsveç maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
Antalya Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı Türkiye-İsveç özel maçı, 24 Mart Perşembe günü saat 20.45’te başlayacak.
Avusturya ile oynayacağı özel karşılaşmanın hazırlıklarına Antalya’da devam edecek A Milli Takım, 27 Mart’ta Viyana’ya geçecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım’ın 28 Mart’ta Ernst-Happel Stadyumu’nda yapacağı son çalışması öncesinde saat 18.30’da (TSİ 19.30) basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.
Avusturya-Türkiye müsabakası 29 Mart Salı günü saat 20.30’da (TSİ 21.30) Ernst-Happel Stadyumu’nda oynanacak.
A Milli Takım kafilesi, maçın hemen ardından yurda dönecek."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.