Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

A Milliler, Fransa maçının hazırlıklarını sürdürdü

2016 Rio Olimpiyatları’nda ilk maçını 6 Ağustos’ta Fransa’ya karşı oynayacak A Milli Kadın Basketbol Takımı, hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü.Olimpiyat köyünün antrenman merkezinde yapılan ve tüm oyuncuların katıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2016 Rio Olimpiyatları’nda ilk maçını 6 Ağustos’ta Fransa’ya karşı oynayacak A Milli Kadın Basketbol Takımı, hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü.
Olimpiyat köyünün antrenman merkezinde yapılan ve tüm oyuncuların katıldığı antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra bire bir tekrarlar şeklinde süren antrenmanın son bölümünde ise Ekrem Memnun, Fransa maçında uygulayacağı savunma ve hücum setlerini beşe beş olarak tekrarlattı. Özellikle savunma performansına çok dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Memnun, hücumda yapılan en ufak hata da bile çalışmayı durdurarak oyuncularını sık sık uyardığı gözlendi.
Memnun’dan oyuncularına uyarı
Şut çalışması ile noktalanan 1.5 saatlik çalışma sonrasında takım ile bir toplantı yapan Ekrem Memnun, "Dünkü antrenmanda istediğim konsantrasyonu görememiştim. Ancak bugün daha konsantre bir biçimde çalıştık. Bakın burada son derece zorlu bir turnuva oynayacağız. En küçük hata yapma lüksümüz yok. Bu yüzden hepinizin basketbol odaklanmasını ve maça çok iyi konsantre olmanızı istiyorum. İdman sırasında rakibin tehlikeli oyuncularının özelliklerini sizlere aktarmaya çalıştım. Şimdi bunun üzerinde iyi düşünün ve tüm hazırlıklarınızı ona göre yapın” dedi.
A Milli Kadın Basketbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı tek çalışma ile tamamlayıp, maç saatini beklemeye başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.