Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

A Milli Takım Slovenya’ya Gitti

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi pazar günü Slovenya ile oynayacağı son hazırlık maçı için Antalya’dan özel uçakla Slovenya’ya gitti. A Milli Takım’ı Slovenya’ya polis...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye A Milli Futbol Takımı, Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi pazar günü Slovenya ile oynayacağı son hazırlık maçı için Antalya’dan özel uçakla Slovenya’ya gitti. A Milli Takım’ı Slovenya’ya polis ve güvenlik görevlileri ile 2 kişi uğurladı.
Türkiye A Milli Futbol Takımı, Slovenya ile oynayacağı hazırlık maçı için özel uçakla Antalya’dan Slovenya’ya gitti. A millilerin kafilesinde EURO 2016’da Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından kadroya alınan 23 futbolcunun yanı sıra, Tuncay Şanlı ve Tümer Metin yer aldı.
YALNIZCA 2 TARAFTAR UĞURLADI
A Milli Futbol Takımı’nı hava alanında yalnızca 2 taraftar uğurladı. Barcelona ve milli takımın yıldız oyuncusu Arda Turan, taraftarın fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. Türkiye A Milli Futbol Takımı pazar günü saat 21.15’de Slovenya ile başkent Ljubljana’da karşılaşacak. Mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Marco Guida yönetecek, yardımcılıklarını ise Alessandro Giallatini ve Lorenzo Manganelli yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.