Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

A Milli Takım, İngiltere Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

A Milli Takım, Fransa’da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Şampiyonası öncesinde İngiltere ile yapacağı özel maçın hazırlıklarını bugün öğleden sonra yaptığı antrenmanla sürdürdü.Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
A Milli Takım, Fransa’da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Şampiyonası öncesinde İngiltere ile yapacağı özel maçın hazırlıklarını bugün öğleden sonra yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde ay-yıldızlı futbolcular basına açık olarak antrenman yaptı. Spor Toto Süper Lig’in son haftasında görev alan futbolcular rejenarasyon antrenmanı yaparken, diğer futbolcular ise ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Ay-yıldızlılar ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada minyatür kalede maç yaptılar. Yapılan antrenman ay-yıldızlılar İngiltere maçının hazırlılarını İstanbul’da tamamlamış oldu.
Öte yandan Mehmet Topal, Serdar Aziz ve Semih Kaya’nın tedavilerine devam edilirken, Burak Yılmaz, Arda Turan, Nuri Şahin ve kaleci Ali Şaşal Vural, İngiltere maç kadrosunda yer almayacak. Milli futbolcular Mevlüt Erdinç ile Hakan Çalhanoğlu ise takıma İngiltere’de dahil olacak.
Antrenmanı Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Ali Dürüst de izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.