Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

A Milli Takım, Hırvatistan’daki ilk antrenmanını gerçekleştirdi

2018 Dünya Kupası Eleme Grubu ilk maçında Hırvatistan ile pazartesi günü karşılaşacak olan A Milli Takım, Zagreb kentindeki ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanda genç oyuncu Ahmet Oğuz, sakatlanarak çalışmaları yarıda bırakmak...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 21:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2018 Dünya Kupası Eleme Grubu ilk maçında Hırvatistan ile pazartesi günü karşılaşacak olan A Milli Takım, Zagreb kentindeki ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanda genç oyuncu Ahmet Oğuz, sakatlanarak çalışmaları yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde Zapresic Stadyumu’nda ilk antrenmanını gerçekleştiren A Milli Takım, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştiren milliler, antrenmanın basına kapalı bölümünde ise zorlu maçın taktik çalışmalarını gerçekleştirdi.
Öte yandan A Milli Takım’da, antrenman sırasında Ahmet Oğuz sakatlık geçirerek çalışmaları yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Teknik Direktör Fatih Terim, oyuncular ve basın mensupları, antrenmanın basına açık olan son bölümünde bir araya gelerek toplu fotoğraf çektirdi.
A Milli Takım, pazartesi günkü zorlu maçın hazırlıklarını, yarın akşam saatlerinde maçın oynanacağı Maksimir Stadyumu’nda yapacağı son antrenman ile tamamlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.