Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

A Mili Kadın Basketbol Takımı, Slovenya’da ilk çalışmasını yaptı

6-20 Ağustos 2016 tarihleri arasında Rio’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımı, 11 günlük Slovenya kampının ilk gününde iki çalışma birden gerçekleştirdi.Ljubliana’nın kamp bölgesi Kranska...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 23:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 23:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
6-20 Ağustos 2016 tarihleri arasında Rio’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımı, 11 günlük Slovenya kampının ilk gününde iki çalışma birden gerçekleştirdi.
Ljubliana’nın kamp bölgesi Kranska Gora’da Vitranc Arena’da yaklaşık 2 saat süren sabahki antrenmana kadroda bulunan 15 oyuncu da katıldı.
Hafif sakatlıkları bulunan Nevriye ile Şaziye, fizyoterapistler Nihan Usta ve Berivan Kılıç eşliğinde çalışırken, takımın geri kalan kısmı Başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde ısınma hareketleri ile idmana başladı. Memnun daha sonra tüm oyuncuları sahanın ortasına toplayıp kısa bir konuşma yaptı.
Ardından bire bir yapılan çalışmada savunma ve hızlı hücum setleri ön plana çıkarken oyuncular, idmanı şut atarak noktaladı.
A Milli Kadın Basketbol Takımı, Slovenya’da günün ikinci çalışmasını ise yine Vitranc Arena’da gerçekleştirdi.Halter ve ağırlık çalışması ile başlayan idman 5’e 5 çalışması ile devam etti. Antrenmanın 1 saatlik bölümünde bazı oyuncular şut atarken diğerleri kondisyon ve halter çalışmasını sürdürdü.
Ay-yıldızlılar, Krasnka Gora’daki çalışmalarına yarın da iki antrenman ile devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.