Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

90+3'te nefes aldılar!

Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Benfica ile 1-1 berabere kaldı. Estadio da Luz Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Benfica'nın golünü 12. dakikada Cervi atarken, Beşiktaş'ın golünü 90+3. dakikada Benfica'dan kiralık olarak gelen Talisca kaydetti. Bu sonucun ardından Benfica ve Beşiktaş sahadan 1'er puanla ayrıldı. Grupta oynanan diğer maçta ise İtalyan ekibi Napoli, deplasmanda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i 2-1 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2016 00:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2016 00:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
90+3'te nefes aldılar!
Stat: Luz
Hakemler: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Dalibor Djurdjevic (Sırbistan)
Benfica: Ederson, Semedo, Lisandro Lopez, Lindelöf, Girmaldo, Fejsa (Dk. 88 Celis), Horta, Salvio, Cervi (Dk. 70 Samaris), Pizzi, Guedes
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano (Dk. 63 Cenk Tosun), Gökhan İnler, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan Özyakup (Dk. 46 Talisca), Caner Erkin, Aboubakar (Dk. 81 Olcay Şahan)
Goller: Dk. 12 Cervi (Benfica), Dk. 90+3 Talisca (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 77 Samaris, Dk. 87 Salvio (Benfica), Dk. 87 Caner Erkin, Dk. 88 Beck (Beşiktaş)

MAÇTAN DAKİKALAR!
12. dakikada Lisandro Lopez'in uzun pasında Marcelo'nun hamle yapamadığı topu sol çaprazda alan Salvio'nun son çizgiye inmeden sert ortasında, kaleci Tolga Zengin'in çeldiği meşin yuvarlağa Cervi hamle yaptı. Tosic'ten önce pozisyona giren Cervi, meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
38. dakikada Salvio'nun pasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Guedes'in yerden şutunda, kaleci Tolga Zengin meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti.
90+1. dakikada Caner Erkin'in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde topla buluşan Hutchinson'un kafa vuruşunda, kaleci Ederson meşin yuvarlağı kornere çeldi.
90+3. dakikada Beşiktaş, kazandığı serbest vuruşta beraberlik golünü buldu. Atışı kullanan Talisca, meşin yuvarlağı güzel bir vuruşla filelere gönderdi ve 1-1 beraberliği sağladı.

250 BİLET SATILDI
Beşiktaşlı taraftarlar için ayrılan 1500 biletten sadece 250 adet bilet satılması yöneticileri şaşırttı. Asbaşkan Umut Güner "İlk kez yırt dışında bir maçımıza bu kadar az seyirci geldi. İngiltere, Hollanda, Avusturya ve Almanya'dan gelen taraftar gruplarına teşekkür ediyorum. Sanırım Kurban bayramı nedeniyle düşüş yaşandı" dedi.


QUARESMA, BAŞKAN'A BALIK ISMARLADI
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Quaresma, doğduğu şehirdeki ünlü balıkçıda Başkan Fikret Orman, Asbaşkan Umut Güner, yönetici Emre Kocadağ, Hakan Kalkavan, Candaş Tolga'ya Lizbon'da doğduğu yerdeki ünlü balıkçı restaurantında davet verdi. Başkan Fikret Orman ve yönetimine mutlaka Portekiz'de gidilecekler arasında yer alan balıkçıda davet veren Quaresma kampta olduğu için gelemedi ama telefonla rezervasyon yaptırarak jest yaptı.

FABRICIO VE CENK TOSUN KULÜBEDE

Süper Ligde Karabükspor ile yapılan karşılaşmada yer alan Fabricio ve gol atan Cenk Tosun'un Benfica karşılaşmasında kulübede oturması taraftarlar arasında şok etkisi yarattı. Bazı taraftarlar ısınma hareketlerinde Fabricio'ya büyük ilgi gösterirken Cenk Tosun ise yakın çevresine "Hocçamın bildiği vardır. Saygı duyarım. Ne zamang örev verilirse oynarım" yorumunu yaptı.

GÖKHAN GÖNÜL MUAMMASI
Beşiktaşlı taraftarlar Karabükspor ile yapılan Süper Lig maçında süper performans gösteren Gökhan Gönül'ün ilk 11'de olmamasına şaşırdı. Gökhan Gönül ise oynamak için hazır olduğunu ve takımın patronunun Güneş olduğunu belirterek her zaman görev beklediğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.