Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5-0’lık maçın topları satışa çıktı

TFF 1. Lig’in 21. haftasında oynanan Balıkesir derbisinde, ezeli rakibi Bandırmaspor’u 5-0 yenen Balıkesirspor, maçın oynandığı topları satışa çıkardı.Balıkesirspor, hafta sonu sahasında Bandırmaspor karşısında tarihi bir galibiyet...

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
5-0’lık maçın topları satışa çıktı

TFF 1. Lig’in 21. haftasında oynanan Balıkesir derbisinde, ezeli rakibi Bandırmaspor’u 5-0 yenen Balıkesirspor, maçın oynandığı topları satışa çıkardı.

Balıkesirspor, hafta sonu sahasında Bandırmaspor karşısında tarihi bir galibiyet aldı. Balıkesirspor yönetimi maçın oynandığı 5 topu Balıkesirspor teknik heyeti ve futbolcularına imzalatarak satışa çıkardı. 1 top kulüp müzesine konulurken, 3 top ise gelen talepler doğrultusunda satılacak.

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Dr. Feyyaz Çiftçi yaptığı açıklamada, "Hafta sonu Atatürk Stadı’nda kazandığımız Bandırmaspor maçında oynanan ve bizim için manevi değeri olan maç toplarından 1 tanesini kulüp müzemize koyduk. 1 tanesi takım kaptanımız Burak Çalık tarafından satın alındı. Kulübümüzde bulunan diğer 3 top ise bize müracat edip en makul ve yüksek bağışı yapan kişilere verilecektir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.