Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

46. Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası Bolu’da devam ediyor

Bolu’da 14 ülkeden 300 sporcunun katılımıyla başlayan 46. Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası, tüm heyecanıyla devam ediyor.Karaçayır Mahallesi’nde bulunan atletizm pistinde yapılan 46. Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası’nda sporcular...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2016 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2016 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu’da 14 ülkeden 300 sporcunun katılımıyla başlayan 46. Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası, tüm heyecanıyla devam ediyor.
Karaçayır Mahallesi’nde bulunan atletizm pistinde yapılan 46. Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası’nda sporcular kıyasıya mücadele ederken, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, şampiyonanın çok verimli geçtiğini ve terör karşı ortak mesaj verildiğini söyledi.
Çintimar, “Ülkemizin tanıtımına katkı sağlayabilmek ve özellikle de ülkemizde terör belasının olduğu bir dönemde böyle bir organizasyon olmasını çok önemsiyorum. Atatürk Havaalanı’ndaki terör saldırının hemen ertesi günü 13 ülkeden sporcuların teröre mesaj vererek şampiyonaya katılmaları çok önemli. Tüm atletizm camiası olarak teröre karşı ortak mesaj verildi. Milli oyuncularımız müsabakalarda çok başarılı sonuçlar aldılar. Takım olarak da şampiyonada birinci olacağımızı düşünüyorum. Şampiyonamız çok güzel bir havada geçiyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.