Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘444 Passolig’ kampanyasına destek

Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek’in başlattığı ‘444 Passolig’ kampanyasına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan destek geldi.TFF 1. Lig’de lider durumda bulunmasına...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek’in başlattığı ‘444 Passolig’ kampanyasına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan destek geldi.
TFF 1. Lig’de lider durumda bulunmasına rağmen beklediği taraftar desteğini bulamayan sarı-kırmızılı yönetimin önceki gün fitilini ateşlediği Passolig kampanyasına destek geldi. Başkan Gevrek’in ücretini ödediği 444 adet Passolig’den almak isteyen taraftarlar sabahın erken saatlerinden itibaren gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşturup sınırlı sayıdaki Passolig kartı kısa sürede tüketmişti.
Bu gelişmenin ardından kampanyaya destek amaçlı olarak Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da 444 adet Passolig satın alarak taraftara ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı.
Tribüne taraftar çekmek için atılan adımın kısa sürede meyvelerini vermeye başlaması yönetimin yüzünü güldürürken, Giresun maçına kadar bazı Malatyalı iş adamlarının da kampanyaya destek verecekleri belirtildi.
Gişeler önünde kampanya dahilinde dağıtılan Passolig kartlarını almak isteyen sarı-kırmızılı taraftarlar, uzun kuyruklar oluştururken, biletlerini alanlar kampanyanın örnek olması temennisinde bulundular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.