Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4. Uluslararası Doğa, Kültür, Turizm ve Motosiklet Festivali başladı

Sinop Motor Sporları Kulübü’nce düzenlenen ‘4. Uluslararası Doğa, Kültür, Turizm ve Motosiklet Festivali’ yurt içi ve dışından gelen yaklaşık 700 sporcunun katılımıyla muhteşem bir gösteri şöleniyle başladı.Festivalin açılış...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sinop Motor Sporları Kulübü’nce düzenlenen ‘4. Uluslararası Doğa, Kültür, Turizm ve Motosiklet Festivali’ yurt içi ve dışından gelen yaklaşık 700 sporcunun katılımıyla muhteşem bir gösteri şöleniyle başladı.
Festivalin açılış korteji için Karakum mevkisinde bir araya gelen sporcular, motosikletleriyle şehir turu atarak İskele Meydanı’na ulaştı. Burada motosikletleriyle çeşitli gösteriler yapan sporcular, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Hakan Şen, “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Uluslararası Motosiklet Festivali’ne katılım oldukça yüksek. Sinop’a ilk defa gelenler burası için bir doğa harikası olduğunu dile getirirken, organizasyon kapsamında emeği geçenlere ve destek veren tüm kurum kuruluşlara teşekkür ederim. Motosikletçilere yönelik kamuoyunda oluşan bazı yanlış algıları kırmak arzusundayız. Çünkü festivale yurt dışından 6 ülkeden 62 sporcu katılıyor. Keza yine yurt içinden çok sayıda sporcu burada bulunuyor. Topluma vereceğimiz mesajlar açısından bu katılımların çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.
Festival 25-28 Ağustos 2016 tarihleri arasında Sinop İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.