Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 Sezonun En İyi Royal Halı Gaziantep’i

Spor Toto Basketbol Ligi’nde evinde ağırladığı Türk Telekom’u 83-79 yenerek iyi giden çıkışını sürdüren Royal Halı Gaziantep, 23. haftalar itibariyle son 4 sezonun en iyi performansını sergiledi.Royal Halı Gaziantep, hanesine yazdırdığı...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Basketbol Ligi’nde evinde ağırladığı Türk Telekom’u 83-79 yenerek iyi giden çıkışını sürdüren Royal Halı Gaziantep, 23. haftalar itibariyle son 4 sezonun en iyi performansını sergiledi.
Royal Halı Gaziantep, hanesine yazdırdığı 36 puan ile son 4 yılın en fazla puan topladığı sezonunu geçiriyor. Spor Toto Basketbol Ligi’nde evinde oynadığı Türk Telekom’u 83-79 yenerek üst üstte 5. galibiyetini alan sarı-morlu ekip, son yıllardaki en başarılı dönemini geçiriyor. Koç Zdovc yerine gelen Dedas yönetiminde ortaya koyduğu etkili oyunla taraftarlarının yüzünü güldüren sarı-morlu takım, 23. haftalar itibarıyla son 4 sezonun en iyi performansını sergiledi.
EN İYİ PERFORMANSLARI
Geçen sene ligin 23. haftasında 10 galibiyeti bulunan Royal Halı Gaziantep’in, Spor Toto Basketbol Ligi’ne çıktığı 2012-2013 sezonunda 23. hafta oynanırken 8 galibiyeti bulunuyordu. Sonraki sezon aynı haftada 11 galibiyeti bulunan Royal Halı, 2014-2015 sezonunda ise aynı haftada 10 galibiyeti bulunuyordu.
EN PARLAK SEZONU
Bu yıl Avrupa kupalarında mücadele etmesine rağmen şu ana kadar aldığı galibiyet sayısıyla iddialı bir konumda bulunan Royal Halı Gaziantep, geçen 3 sezondaki performansının üzerine çıkarak bir ilki de gerçekleştirmiş oldu. Geçen sezon 14 galibiyet ile ligi tamamlayan mor-sarılılar iki galibiyet daha alması durumunda geçen sezonların da rekorunu kıracak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.