Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2016 Uluslararası Plaj Voleybol Turnuvası Sinop’ta

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Sinop Belediyesi öncülüğünde 3.’sü düzenlenecek olan "TVF Pro Beach Tour 2016 Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası” ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirildi.Sinop Belediyesi’nde gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Sinop Belediyesi öncülüğünde 3.’sü düzenlenecek olan "TVF Pro Beach Tour 2016 Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası” ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirildi.
Sinop Belediyesi’nde gerçekleştirilen basın toplantısına Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Türkiye Voleybol Federasyonu Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren, Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, Plaj Voleybolu Milli Takım Menajeri Ercan Gürel, Murat Bostan ve ekibi katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül yaptığı açıklamada, “Plaj Voleybolu Turnuvası Sinop camiası tarafından büyük beğeni topladığı için çok mutluyum. Bugüne kadar biraz zorlandık ama bir sıkıntımız olmadı çok şükür. Kentim adına gurur duyuyorum. Biz sosyal bir kentiz. Federasyon camiasına da buradan teşekkür ederim” dedi.
Türkiye Federasyonu Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren ise yaptığı konuşmada, “Turnuvanın bu yıl 3.’sünü düzenliyoruz. Sinop’ta çok beğendiğimiz etaplar gerçekleşiyor. Sinop’a yağmurla geldik yağmur berekettir” diye konuştu.
Ardından söz alan Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci ise açıklamasında, “3. senemizdeyiz. Bu durumdan çok memnunuz. Sinop Belediyesi’ne ve organizasyon sorumlularına çok teşekkür ederiz. Onların motivasyonu ve güzel ev sahipliğiyle biz her sene Sinop’a gelmek istiyoruz. Bugün 4 tane eleme maçları var. 16 takımlık ana tablo erkeklerde 10 takımlık ana tabloda da kızlardan oluşuyor. Ukrayna, Romanya katılımcılar var. Uluslararasına açık bir organizasyon zaten. Aynı zamanda dünya sıralamasına da yer veren bir organizasyon. Türkiye’nin her yerinde katılmak isteyen vatandaşlar var. İsteyen herkes katılabiliyor. Final maçları Pazar günü saat 17.00-18.00 oynanacak. 40 bin TL’lik para ödülü bayanlar ve erkekler olmak üzere toplamda 8 takıma verilecek” açıklamasını yaptı.
Sinop Kumkapı mevkisinde yapılacak olan "TVF Pro Beach Tour 2016 Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası" üç gün sürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.