Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2. Streetball Turnuvası Sonuçlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 2. Streetball Turnuvası sonuçlandı.40 takımdan, 148 sporcunun ter döktüğü turnuvada...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 23:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 2. Streetball Turnuvası sonuçlandı.
40 takımdan, 148 sporcunun ter döktüğü turnuvada küçükler grubunda yarışan takımların ödüllerini Basketbol Lig Temsilcisi Halil Öztürk, yıldızlar grubunda yarışan takımların ödüllerini Urla Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, gençler grubunda yarışan takımların ödüllerini Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, büyükler grubunda yarışan takımların ödüllerini ise Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek takdim etti.
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, yaptığı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramına yaraşır bir şampiyona olduğunu düşünüyorum. Dört gündür siz burada basketbol oynarken biz gururla dolduk. Gerek yarışan gerek organizasyon için çalışan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise, “Bu organizasyonun kurumsal hale gelmesinde basketbol federasyonunun çok büyük katkısı var. Gelecek yıllarda da beraber olmak dileğiyle emeği geçen herkese teşekkürler” ifadesinde bulundu.
Yarışmada dereceye giren takımlar şöyle:
Küçükler grubunda birinciliği Jüpiter Team, ikinciliği Richmod, üçüncülüğü Dream Team alırken, yıldızlar grubunda birinciliği Beyler Topları Toplayın, ikinciliği Nevresim Takımı, üçüncülüğü Cordello, gençler grubunda Birinliciği İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinciliği Uçan Dörtlü, üçüncülüğü Klozemenai Basket, büyükler grubunda birinciliği Padişahın Sol Turnikesi, ikinciliği Darbeli Matkap, üçüncülüğü Eskiler aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.