Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2. Mersin Altın Palmiye Ödülleri Sahiplerini Buldu

2. Mersin Altın Palmiye Ödülleri bugün düzenlenen törenle sahiplerini buldu.Mersin’de bu yıl 2’incisi gerçekleşen Altın Palmiye Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. NDM ajansı yönetim kurulu başkanı Nedim Delibaş’ın organizatörlüğünde...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2. Mersin Altın Palmiye Ödülleri bugün düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Mersin’de bu yıl 2’incisi gerçekleşen Altın Palmiye Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. NDM ajansı yönetim kurulu başkanı Nedim Delibaş’ın organizatörlüğünde Mersin ilçesinin önde gelenleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yeşilçam’ın birçok sevilen ismi, sanat camiasının önde gelenleri, basın camiasının üst düzey yöneticileri ve eski futbolcular törende yer aldı.
Altın Palmiye ödüllerinde çıtayı yükseltme hedefiyle bu organizasyonu yaptıklarını belirten Nedim Delibaş, “Antalya Altın Portakal ve Adana Altın Koza ödülleriyle yarışacak hale geleceğimizi geçen sene dile getirmiştim. Biraz iddialıydı ama halen eksiklerimiz ve sıkıntılarımız var. Ama bunları sizlerle beraber el ele, omuz omuza yürüyerek aşacağız” dedi.
Törende ödüllerini alanlar 2. Mersin Altın Palmiye ödüllerinin sona ermesinin ardından hep birlikte Çoşkun Sabah’ın önderliğinde sahneye çıkarak şarkılar söylediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.