Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2. Lig Kırmızı Grup:

Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir, Güçlü Bir Takım Olduklarını Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2. Lig Kırmızı Grup:
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor’un Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Gümüşhanespor karşılaşması öncesi yaptığı değerlendirmede takımının güçlü olduğunu söyledi.
Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, lig öncesi Kocaeli Birlikspor’un son durumu hakkında genel bir değerlendirme yaptı. Başkan Kandemir, "Bu sezon İsmet hocanın takıma gelmesiyle birlikte daha çok mücadele eden koşan bir ekip kurmak adına transferlerimizi yaptık. Sözleşmesi sona eren, kiralık gelen ve karşılıklı olarak anlaştığımız on sekiz futbolcuyla yollarımızı ayırdık. Bu futbolculara verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ettik. On üç futbolcuyla da bu sezon anlaştık. Bunlar kamuoyuna zaten yansıdı. Bu futbolcuların çoğu geçtiğimiz sezon ikinci ligdeki iki grupta da şampiyonluk mücadelesi veren takımlarının başarılı futbolcularıydı. Bu futbolcuları kadromuza dahil ederek güçlü bir takım kurduk."dedi.
Başkan Kandemir sözlerine şöyle devam etti: "Bu sezon alt yapımızdan üç futbolcumuzu teknik direktörümüzün verdiği rapor doğrultusunda, performanslarından dolayı A-takıma kazandırdık. Alt yapımızdan futbolcularımızın A-takımımıza yükselmesi bizler için çok sevindirici oldu. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transferde hemen hemen her noktada bir futbolcuyu takımımıza aldık. Bu sezon takımımızın yeni kurulması ve hocamızın oyun sistemini sahaya yansıtması adına hazırlık maçlarında iyi sonuçlar alamamış olabiliriz. Ancak bu sezon mazeretimiz yok. Bu işi göğüsleyeceğiz. Bizlere olan beklentileri boşa çıkarmayacağız. Hedefimize bu sezon ulaşacağız. Hafta sonu oynayacağımız, Gümüşhanespor’da ligin iddialı takımlarından. Sezonun ilk maçında evimizde rakibimizi yenerek sezona iyi başlamak istiyoruz. Tüm Kocaelili hemşehrilerimizi pazar günü oynayacağımız maçımızda takımımıza destek vermeye davet ediyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.