Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2. İstanbul Çocuk Maratonu Başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından ilki geçtiğimiz yıl yapılan İstanbul Çocuk Maratonu’nun bu yıl ikincisi düzenleniyor.Bu yıl 8 Mayıs Pazar, Anneler Günü’nde, Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda 2. kez düzenlenecek...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından ilki geçtiğimiz yıl yapılan İstanbul Çocuk Maratonu’nun bu yıl ikincisi düzenleniyor.
Bu yıl 8 Mayıs Pazar, Anneler Günü’nde, Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda 2. kez düzenlenecek olan Didi İstanbul Çocuk Maratonu’nun tanıtım toplantısı bugün yapıldı.
Toplantıda konuşan Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, "Geçtiğimiz yıl 7.000 olan çocuk maratonunda bu yıl 0-15 yaş grubu arasında 10.000 çocuğun katılmasını planlıyoruz. Etkinliğimizin amacı geçtiğimiz yıl olduğu gibi çocukların yarıştırılması değil, çocuklara maraton bilinci ve spor kültürünü aşılamak olacak" dedi.
Çaykur Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Sütlüoğlu ise yaptığı açıklamada, "Binlerce çocuğun yer aldığı ve şampiyonluk yaşadığı bir organizasyonun içerisinde yer almaktan dolayı mutluyuz. Anneler Günü’nde gerçekleşecek bu etkinlikte bizler de o heyecanı şimdiden yaşıyoruz" şeklinde konuştu.
Didi İstanbul Çocuk Maratonu’nda 7 kategoride farklı yaş grupları koşacak. Bu yıl yaş gruplarına 14-15 yaş grubu da ilave edildi. Kayıtların www.istanbulcocukmaratonu.com adresinden alınacağı Didi 2. İstanbul Çocuk Maratonu’nda son kayıt tarihi 1 Mayıs olarak belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.