Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1930 Bafraspor’a pideli prim

Bafra pidesini Türkiye ve Avrupa’da tanıtan Bafra’nın gönüllü turizm elçisi Turan Usta Pide Salonu, kendi sahasında Yimpaş Yozgatspor’u 2-0 yenen 1930 Bafraspor’a pirim olarak pide ziyafeti çekti.Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1930 Bafraspor’a pideli prim
Bafra pidesini Türkiye ve Avrupa’da tanıtan Bafra’nın gönüllü turizm elçisi Turan Usta Pide Salonu, kendi sahasında Yimpaş Yozgatspor’u 2-0 yenen 1930 Bafraspor’a pirim olarak pide ziyafeti çekti.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden 1930 Bafraspor kendi sahasında oynadığı Yimpaş Yeni Yozgatspor maçını 2-0 kazanarak Bafralı sporseverlere sevinç yaşatmış ve bu sevinç sonunda ise 1930 Bafraspor Yönetimi tarafından maddi pirim verilmişti.

İşletmecisi Turan Özkülünk'te başarılı futbolculara pide ziyafeti çekerek, gelecek haftalarda da başarı beklediklerini belirtti. Futbolcuların pide primine 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de ortak oldu. Meşhur Bafra Pidesi'ne tam not veren futbolcular ve davetliler teşekkürlerini sunarak, hafta sonu Ankara’da deplasmanda oynayacakları Keçiörengücüspor maçından da 3 puanla dönme sözü verdi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Turan Usta, "Turan Usta Bafra Pidesi olarak sadece Bafra ve bölgesinde değil, tüm Türkiye’de ve Avrupa’da isim yapmış bir markayız. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun bile damak tadına Bafra Pidesi lezzeti kondurduk. Ondan Bafra Pidesi ile ilgili övgü dolu sözler duymak bile bizleri manevi olarak güçlendirdi." diyerek şöyle devam etti:

"Yıllardır Bafra ve Bölge halkının gösterdiği ilgi ve alakaya bizlerde sessiz kalmak istemedik. Sadece her şeyin para kazanmak olmadığını göstermek için Bafra’da yapıla her türlü sosyal, kültürel etkinliklere desteğimi verdim. Şu anda ise şehrimiz 3.Ligde temsil eden 1930 Bafrasporumuzun değerli kadrosuna hizmet etmek bizler için bir şereftir. Bundan sonrada 1930 Bafraspor’a maddi-manevi desteğim sürecek. Turan Usta Bafra Pide Salonu futbolcularımıza her zaman açıktır. Başarılar diliyorum."

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ise "Turan Özkülünk’ün bu değişik prim jestine kulübümüz, futbolcularımız adına teşekkür ederim. Bu tür destekler futbolcular üzerinde motivasyonu artırıyor. Hafta sonu oynayacağımız Keçiören maçını alarak hanemize 3 puan yazdırmak istiyoruz." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"1930 Bafraspor olarak sezona 450 bin lira SSK, 550 Maliye, 280 bin lira futbolcu borcu ile başladık. Bu borçlar varken takımı da harekete geçirmek için transfer yapacaksın, futbolcuların peşinatlarını vereceksin, transfer tahtasını açacaksın böyle zorluklar içerisinde bu güne kadar geldik."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.