Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1905 Gsyiad Sarı Kırmızı Kareler Ödülleri Sahiplerini Buldu

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (1905 GSYİAD) gelenekselleşmiş ’Sarı Kırmızı Kareler’ fotoğraf yarışması 13.’sünün ödülleri sahiplerini buldu.Sarı Kırmızı Kareler fotoğraf yarışmasının ödül töreni...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (1905 GSYİAD) gelenekselleşmiş ’Sarı Kırmızı Kareler’ fotoğraf yarışması 13.’sünün ödülleri sahiplerini buldu.
Sarı Kırmızı Kareler fotoğraf yarışmasının ödül töreni bugün saat 12.00’de TT Arena’da gerçekleşti. Törene Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de katıldı. Kısa bir konuşma yapan Özbek, GSYİAD’ın Galatasaray ile ilgili anlamlı işlere imza attığını belirterek, "Galatasaray’ın değerlerine son derece bağlı, prestijine son derece katkı veren hareketlerinden dolayı sevgili başkan Metin Öztürk nezdinde bütün GSYİAD camiasını kutluyorum. Bugün değerli spor muhabirlerimizin yarıştığı, Galatasaray fotoğraflarının arasından seçilen 12 tanesine ödül vereceğiz. Katılan herkese ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum" dedi.
1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk de, katılım için teşekkür ederek, ödül alanları tebrik etti. Tören 2016 yılı takvimi için seçilen 12 fotoğrafın sahiplerine ödülleri takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.