Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1461 Trabzon’da Sebahattin Akbayrak Dönemi Sona Erdi

PTT 1. Lig’de zor günler geçiren 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak dönemi sona erdi.1461 Trabzon’dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Görevini bırakan hocamız Sebahattin Akbayrak’a verdiği emekler için...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de zor günler geçiren 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak dönemi sona erdi.
1461 Trabzon’dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Görevini bırakan hocamız Sebahattin Akbayrak’a verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Bu kararla birlikte yönetimimizin önünü açarak 1461 Trabzon’un kan değişikliğine gitmesini sağlayan hocamıza bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz. En kısa sürede yeni hocamızı belirleyerek yola devam edeceğiz. Güzide kulübümüzün hak ettiği yere gelmesi amacıyla herkesin üzerine düşen görevi yapacağından kuşkunuz olmasın" denildi.
AKBAYRAK: "HERKESİN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTEDİM"
Görevinden istifa eden Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak ise, "Bu göreve geldiğimde takımımız 15’inci sıradaydı. Şimdi 16’ıncı sıradayız. Bugüne kadar en iyisini yapmaya çalıştık, çok çabaladık, şanssızlıklar yaşadık fakat olmadı. Bu kararı almamın en önemli nedeni şu anda 1461 Trabzon gibi bir markanın düşmemesi için herkesin elinden geleni yapmasının önünü açmaktır. Kalan 8 maç için yapılacak şey, oyuncu değişikliğinden ziyade bir hoca değişikliğidir. Umarım kan değişikliğiyle birlikte güzel sonuçlar ortaya çıkar ve 1461 Trabzon takımımız ligde kalır. Başta yönetimimize, oyuncularımıza, ekip arkadaşlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.