Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1461 Trabzon’da Rehavete Yer Yok

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, üst üste aldıkları galibiyetlerin kendilerini rehavete sokmayacağını söyledi.PTT 1. Lig’de Elazığspor’u sahasında 3-1 yenen 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Hüsnü Özkara, ligde kalma yolunda...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, üst üste aldıkları galibiyetlerin kendilerini rehavete sokmayacağını söyledi.
PTT 1. Lig’de Elazığspor’u sahasında 3-1 yenen 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Hüsnü Özkara, ligde kalma yolunda anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Geçen hafta Kardemir Karabükspor gibi bir takım karşısında aldığımız 3 puanın taçlanması için Elazığspor maçına galibiyet için çıktık. Bunu da başardığımız için mutluyuz" dedi.
Rakipleri karşısında çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını belirten Özkara, "Oyuncularım 90 dakika boyunca olağanüstü performans gösterdi, tek pozisyon vermeden 5-6 net pozisyona girerek oyunu lehimize çevirdik. Soyunma odasında korkunç bir atmosfer vardı. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Trabzon’un istediği zaman neler yapabileceğini bu arkadaşlar gösterdi. Ama şimdiden bunun sevincini yaşayıp, liderle oynayacağımız maçı düşüneceğiz" şeklinde konuştu.
Özkara, yetenekli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Matematiksel olarak garantilememiz halinde ’ligde kaldık’ diyeceğiz. Son 2 haftada aldığımız 6 puan bize asla rehavet vermeyecek" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.