Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1461 Trabzon Deplasmanda Güldü

İzmir’de yaşanan sıkıntı nedeniyle Denizli’de oynanan maçta Altınordu ilk yarıda yediği golle 1461 Trabzon’a boyun eğdi.PTT 1. Lig’in 3. haftasında Altınordu 1461 Trabzon’a ilk yarıda yediği golle 1-0 boyun eğdi. Maç sonu değerlendirmelerde...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 01:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 01:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de yaşanan sıkıntı nedeniyle Denizli’de oynanan maçta Altınordu ilk yarıda yediği golle 1461 Trabzon’a boyun eğdi.
PTT 1. Lig’in 3. haftasında Altınordu 1461 Trabzon’a ilk yarıda yediği golle 1-0 boyun eğdi. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ‘’Geçen haftanın morali ile maça iyi hazırlandık. Rakibimiz bugüne kadar gol yememiş ve takım savunmasını iyi yapan bir takımdı. Golü yedikten sonra oyun anlamında tepkimiz oldu. Biz tek kale oynadık. Zaman zaman kontra geldiler. Biz final paslarını iyi yapamadığımız zaman sonucu etkileyemiyoruz. 3 haftada 1 puan almak kötü oldu. Biz iyi bir takımız. En kısa sürede toparlayacağız. Milli takım arası bize iyi gelecek. Önümüzdeki maçlara bakacağız’’dedi.
1461 TRABZON CEPHESİ
1461 Trabzon Teknik Sorumlusu Sebahattin Akbayrak ise, ‘’Maçlarımızı çok az seyirciye oynuyoruz. Oyuna istediğimiz gibi başladık. Çok fazla ofansif oynamadık. Rakibin orta sahadaki hakimiyetini bildiğimiz için ona göre oynadık. Maç istediğimiz gibi gitti. Golü de bulunca rahatladık. Oyuncularımız çok iyi mücadele etti.Eksik kalınca bazı teknik değişiklikler yaptık. Bunda da başarılı olduk’’diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.