Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1461 Trabzon Başkanı’ndan Usta’ya Sert Tepti

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da Başkan Temel Altuntaş, yönetim kurulu olarak görev başında olduklarını söyleyerek bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta’ya sert tepki gösterdi.Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun, 1461 Trabzon’un...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da Başkan Temel Altuntaş, yönetim kurulu olarak görev başında olduklarını söyleyerek bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta’ya sert tepki gösterdi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun, 1461 Trabzon’un başına, Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Özer Bayraktar’ı başkan olarak atadığı şeklindeki iddialar üzerine 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Temel Altuntaş, basın toplantısı düzenleyerek soruları yanıtladı.
Altuntaş, 3-5 gündür bir dedikodu yayıldığını belirterek, "Birisi atandı, geldi gitti diye söyleniyor. Biz 1461 Trabzon yönetimi olarak görevimizin başındayız ve devam ediyoruz. Aramızdan arkadaşlarımız ayrılabilir ama altan gelecek olan arkadaşlarımızla devam edeceğiz. Bizim hiç kimseyle kişisel problemimiz yoktur. Biz burada göreve gelirken niyetimiz Trabzonspor’a futbolcu yetiştirmekti. Başka bir niyetimiz ve amacımız yoktur. Art niyetli olarak da bir yerde kalmadık, kalmayacağız da. Burada atamayla işlerin olmayacağının bilinmesi gerekir. A.Ş de, Trabzonspor da hepsi bizim. Trabzonluyuz ve Trabzonsporluyuz. Biz bu görevi devam ettireceğiz. İlerleyen günlerde ne olur bilinmez ama oturup konuşuruz. Anlaşılabilir" dedi.
"BİZ BURAYA ADAM GİBİ GELDİK, ADAM GİBİ GİDERİZ"
Yönetim kurulu olarak seçimlerde Muharrem Usta’ya destek verdiklerini belirten Altuntaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Verilen sözlerden dolayı bu yönetim oluştu. Yönetim de görevine devam ediyor. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, döneminde göreve geldik. Sayın Muharrem Usta’nın vermiş olduğu sözler var. O sözlerden dolayı biz yola çıktık. Biz buraya adam gibi geldik gidersek de adam gibi gideriz. Ama birilerinin atanmasıyla, birilerinin konuşmasıyla bu işin olacak tarafı yoktur. Biz yönetim kurulu olarak hep iyilikten yanayız. Trabzonspor bizim. Bu konuyu da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."
"BİZ ÇALIŞMALARIMIZI YAPACAĞIZ, BİR SIKINTIMIZ YOK"
"Trabzonspor yönetimi görev değişimi istiyor, siz ise görevde olduğunuzu belirtiyorsunuz. Bundan sonraki süreç 1461 Trabzon için nasıl işleyecek?" sorusuna ise Altuntaş, "Bizim süreç ile ilgili bir sıkıntımız yok. Çalışmalarımızı yapacağız. 1461 Trabzon nasıl küme düştü bunu herkes biliyor. O sürece girmeye gerek yok. Sıkıntılar çektik ve bunlar devam ediyor. Bizi göreve getiren Sayın Muharrem Usta, ne değişti de görevle ilgili değişiklik istiyor. 1461 Trabzon transfer yapacaksa kendi bütçesiyle de yapabilir. Biz istiyoruz ki Trabzon’da yaşayan herkesin bazı şeyleri bilmesi lazım" diye cevap verdi.
"BİZ SEÇİM KARARI ALMADAN YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ OLMAZ"
1461 Trabzon Yönetim Kurulu , seçim kararı almadan burada bir değişikliğin söz konusu olmayacağını belirten Altuntaş, sözlerini şöyle tamamladı:
"Biz göreve geldiğimiz günden beri Trabzonspor yönetimi 1461 Trabzon yönetimini her zaman yok saymıştır. Seçim öncesi konuşulanlarla, seçim sonrası yaşananlar farklı boyutlara ulaştı. Muharrem Usta başkan seçildiği zaman şu anki yönetimi beraber yaptılar. Değişen ne oldu şimdi."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.