Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1461 Trabzon 2. Lige Düştü

PTT 1. Lig’in son haftasında Balıkesirspor’a 2-1 yenilen 1461 Trabzon küme düştü. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, "Balıkesir halkına çok iyi bir futbol sergiledik fakat basit goller yedik....

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 23:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in son haftasında Balıkesirspor’a 2-1 yenilen 1461 Trabzon küme düştü. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, "Balıkesir halkına çok iyi bir futbol sergiledik fakat basit goller yedik. Bu ligde devam etmek istedik ama maalesef olmadı. İnşallah seneye çıkar" dedi.
PTT 1. Lig’in son hafta maçları sona erdi ve ligden düşen son takım 1461 Trabzon oldu. Maça iyi başladıklarını ve basit gollerle mağlup olduklarını söyleyen 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, "Buradan mutlaka puan almamız gerekiyordu. Bugün maça çok iyi başladık. İlk yarı üç dört farkla bitireceğimiz çok net pozisyonlarımız var. Rakibin hiç pozisyonu yok. İkinci yarıya da iyi başladık. Balıkesir halkına çok iyi futbol sergilediğimizi düşünüyoruz. Basit bir gol yedik. Telafisini yapabildik ve santra dönüşü çok basit bir gol yedik. Futbolun doğasında var. Ben son 8 maçtır takımın başındayım. Bu ligde devam etmek istedik ama maalesef olmadı. İnşallah seneye çıkar" dedi.
Hakemler hakkında da konuşan Özkara, "Hakemlere bir şey söyleyemeyeceğim ama sadece bu maçı sadece 90 dakika tekrar izlesinler. Balıkesirspor’u kutluyorum, inşallah Play-off’ta başarılır olur" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.