Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

13. Uluslararası Futbol Turnuvası ödül töreni yarın yapılacak

Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Futbol Turnuvası’nın ödül töreni spor camiasının önde gelen isimlerinin katılacağı törenle yarın akşam yapılacak. 105 ülke ve 300 takımın katılımıyla...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Futbol Turnuvası’nın ödül töreni spor camiasının önde gelen isimlerinin katılacağı törenle yarın akşam yapılacak.
105 ülke ve 300 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada Türkmenistan şampiyonluğa ulaşırken Yunanistan ikinci, Fas takımı ise üçüncü oldu.
Yarın akşam saat 20.00’da Maslak Tim Show Center’de gerçekleştirilecek ödül törenine Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, efsanevi futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem, Ertuğrul Sağlam'ın yanısıra yurtiçi ve yurtdışından spor ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılacağı açıklandı.
Turnuva’nın tertip heyetinde yer alan Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden Ayhan Bermek, dünyanın değişik ülkelerinden gelen öğrencilerle bir arada olacakları için mutlu olduklarını söyledi. Bermek "Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu'nun bu organizasyonu yapmasından ben fevkalade mutluyum. Bütün yöneticilerini bu vesile ile tebrik ediyorum. Büyük bir organizasyon.Bu bir barış adımı. Binlerce insan birbirini tanıyor. Mücadele ediyor ve yarınlara hazırlanıyor. Bu turnuva sayesinde yeni arkadaşlıklar ediniyor. Herkes birbirini daha iyi tanıyor. Dünyaya kardeşlik mesajı veriliyor." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.