Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

12 yaşında voleybolcu, Eczacıbaşı’nda

Eczacıbaşı, Rota Koleji’nin 12 yaşındaki Amerika asıllı voleybolcusu Dalia Wilson’u kadrosuna kattı.Eczacıbaşı, Rota Koleji altyapısından yetişen Amerika asıllı 12 yaşındaki Dalia Wilson’u transfer etti. Annesi Türk, babası Amerika...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
12 yaşında voleybolcu, Eczacıbaşı’nda
Eczacıbaşı, Rota Koleji’nin 12 yaşındaki Amerika asıllı voleybolcusu Dalia Wilson’u kadrosuna kattı.
Eczacıbaşı, Rota Koleji altyapısından yetişen Amerika asıllı 12 yaşındaki Dalia Wilson’u transfer etti. Annesi Türk, babası Amerika vatandaşı olan ve Rota Koleji altyapısında voleybola ilk adımı atan Wilson, kısa sürede gösterdiği gelişimle, Eczacıbaşı’nın dikkatini çekti. Bu transferden sonra Rota Koleji’nden yetişen başarılı oyuncuların Eczacıbaşı’na; Eczacıbaşı’nda tecrübe kazanması düşünülen oyuncuların Rota Koleji’ne verilmesi yönünde prensip anlaşmasına varıldı.
Rota Koleji’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada ise şöyle:
“Tüm branşlarda olduğu gibi voleybol altyapımıza da kurulduğumuz günden bu yana büyük önem veriyoruz. Dalia Wilson da bu önemin bir parçası oldu. Dalia Wilson’un Eczacıbaşı’na transfer olmasıyla hem gururlandık hem de mutlu olduk. Voleybolda temel eğitimini kulübümüzün altyapısında alan Wilson’un elde edeceği başarılar bizlerin göğsünü kabartacak ve altyapımızdaki diğer sporcularımıza da öncülük edecektir. Dalia Wilson’a kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, spor yaşamına devam edeceği Eczacıbaşı kulübünde üstün başarılar diliyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.