Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

12 Dev Adam Belli Oldu

FIBA Avrupa Şampiyonası’nda B Grubu’nda mücadele edecek olan A Milli Basketbol Takımı’nın 12 kişilik oyuncu kadrosu belli oldu.5-20 Eylül tarihlerinde Fransa, Almanya, Letonya ve Hırvatistan’ın ortak ev sahipliğinde düzenlenecek FIBA Avrupa...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FIBA Avrupa Şampiyonası’nda B Grubu’nda mücadele edecek olan A Milli Basketbol Takımı’nın 12 kişilik oyuncu kadrosu belli oldu.
5-20 Eylül tarihlerinde Fransa, Almanya, Letonya ve Hırvatistan’ın ortak ev sahipliğinde düzenlenecek FIBA Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan millilerin, 12 kişilik oyuncu kadrosu belli oldu. Şampiyona hazırlıklarına 20 Temmuz’da başlayan Ay-yıldızlı ekip uzun bir hazırlık dönemi sonrasında çalışmalarını tamamlarken, şampiyonada mücadele edecek olan oyuncu kadrosu da belli oldu. 13 sporcu ile çalışmalarına devam eden A Milli Basketbol Takım’da son olarak Birkan Batuk kadrodan çıkartılarak 12 kişilik Avrupa Şampiyonası kadrosu belirlendi.
FIBA Avrupa Şampiyonası’nda 12 Dev Adam’ın kadrosu şöyle:
"Cedi Osman, Furkan Korkmaz, Hüseyin Göksenin Köksal, Kartal Özmızrak, Oğuz Savaş, Semih Erden, Melih Mahmutoğlu, Sinan Güler, Barış Hersek, Robert Lee Dixon, Ersan İlyasova ve Furkan Aldemir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.