Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sponsor yağıyor

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2019 00:00

Ali Ay’ın gözden çıkardığı, Sezer Sezgin’in inat ederek arkasında durduğu Bursaspor Basketbol ailesi giderek genişliyor. Süper ligin çiçeği burnunda takımına adeta sponsor yağıyor. Sezer Sezgin’in dik duruşu sayesinde güçlenerek süper lige selam çakan Bursaspol Basketbol’a ilk olarak Kızıl ailesi sahip çıktı. Basketbol takımının yeni ismi de bu dev sponsorlukla Frutti extra Bursaspor oldu. Sezer Sezgin'in büyük iş başararak Kızıl ailesinin desteğini almasının ardından Bursaspor Basketbol'a sponsor yağmuru devam ediyor. Bu sponsorluğun duyurulmasının ardından bu kez de Özlü Mühendislik takımın ısınma t-shirttt, sırt reklamı ve led sponsoru oldu. Frutti Extra Bursaspor Basketbol takımının yanında Pılotcar takımın T-shirt reklam sponsoru olarak yer aldı.

Sponsorlara bir yenisi daha eklendi. Bursa'nın önemli avmlerinden biri olan Kent Meydanı AVM de artık Bursaspor ailesinin bir üyesi. Daha önce de her zaman görev üstlenen Kent Meydanı Avm bu kez de Bursaspor Basketbol Takımı'na ısınma tişörtü ve şortunun yanı sıra led sponsoru oldu. Düzenlenen törene Bursaspor Basketbol A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Onur Çelikyay, Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu, Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel, Başantrenör Serkan Erdoğan ve teknik heyet ile birlikte oyuncular katıldı.

Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu'nun sözleri ise anlamlıydı: "Bursa'dan kazandığımızı Bursa ile paylaşırız. Yaklaşık 10 seneden fazladır Bursaspor ailesine desteklerimiz devam etti. Şimdi de çok daha da değerli bir yapıya bürünen Frutti Extra Bursaspor takımına destek olmaktan gurur duyuyoruz Her zaman arkanızda olacağız." Sayın Tuzcuoğlu'nun bu konuşmasını gerçekten önemsiyorum. Gerçekten tam da kilit cümle. Diliyorum ki Bursa'da kazanan bütün iş adamları da dikkate alır ve bu şehrin takımına destek vermek için bir an önce kolları sıvarlar. 

Başka Bursaspor yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.