Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sorumluluk Sigortaları

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2016 09:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 09:34
Sorumluluklarınızın bilincinde olarak, her türlü koruma önlemini almış olabilirsiniz. Beklenmedik bir kaza, bütün önlemlerinize rağmen çalışanlarınıza ve çevrenizdeki kişilerin canına veya malına zararlar verebilir. Unutmayın ki yasal olarak ihmal, kayıtsızlık ve tedbirsiz davranış yüzünden, başkasına verdiğimiz zararları ödemek zorundayız.

O zaman gelin, sorumluluklarınızı sigorta poliçesi ile teminat altına alın, gündüzleri rahat çalışın, geceleri rahat uyuyun.

İşveren Sorumluluk Sigortası

İşyerinde meydana gelebilecek iş kazaları sonucunda işverene düşecek yasal sorumluluk nedeniyle, işverenle bir hizmet sözleşmesi olan ve Sosyal Sigortalar Kanunu'na bağlı işçiler veya bunların hak sahipleri tarafından işverenden istenebilecek, Sosyal Sigortalar Kurumu'nun sağladığı yardımların üstündeki ve dışındaki tazminat talepleri poliçede yazılı teminat limitlerine kadar karşılanır.

Ayrıca, yine aynı kurum tarafından işverene karşı iş kazalarından dolayı açılacak rücu davaları sonunda ödenecek tazminat miktarı da bu poliçe kapsamındadır.

Konut binası, otel, işyeri, alışveriş merkezi gibi yerlerde bulunan ve sözleşme ile sürekli bakım altında tutulan asansörlerle ilgili olarak meydana gelecek kazalar sonucu üçüncü şahıslara verilebilecek zararları güvence altına alınmaktadır.

Üçüncü Şahıs Sorumluluk Sigortası

İşyerinde, meydana gelebilecek bir kaza sonucu, üçüncü kişilerin ölmesi, yaralanması ya da sağlığının bozulması ve/veya üçüncü kişilere ait mallarda maddi zarar meydana gelmesi nedeniyle, üçüncü kişiler tarafından ileri sürülecek tazminat taleplerine karşı güvence sağlar.

Günümüzde 3.Şahıs Mali Sorumluluk Sigortaları, oteller, moteller, alışveriş merkezleri, çeşitli büyüklüklerdeki işyerleri, otopark, tamirhane ve garaj işletenleri tarafından talep edilmektedir.

Tehlikeli Maddeler Zorunlu Sorumluluk Sigortası

Yanıcı, parlayıcı, patlayıcı maddelerle ilgili mesleki faaliyette bulunanların, bu ürünleri üreten, depolayan ve satanların, bir kaza veya yangın infilak sonucu üçüncü şahıslara verebilecekleri kusurlu/kusursuz bedeni ve maddi zararların sorumluluk sigortasıdır. Bu sigorta, bu ürünlerle ilgili mesleki faaliyette bulunanların kanunen yaptırmakla zorunlu oldukları bir sigorta türüdür.

Sorumluluklarınıza tam güvence

İşinizi seviyorsunuz ve sürekli büyütmek istiyorsunuz. Her şeyi planladınız. Her türlü önlemi de aldığınızı düşünüyorsunuz. Peki, sizin kontrolünüzün dışında gelişecek beklenmedik bir olayın, ciddi bir kazanın çalışanlarınıza, üçüncü şahıslara veya işinize verebileceği zararları düşündünüz mü hiç?

Yasal olarak ihmal, kayıtsızlık ve tedbirsiz davranış yüzünden, çalışanlarınıza veya başkasına verdiğiniz zararları ödemek sizi çok zor durumda bırakabilir! Bir taraftan olayın sonuçları ile uğraşırken diğer taraftan bunun maddi zararını karşılamak zorunda kalmayın. En iyisi gelin, işinizi, geleceğinizi Sigorta’nın sizin için geniş teminatlarla hazırladığı “Sigorta Sorumluluk Paket Sigortası” ile güvenceye alın.

İşveren mali sorumluluk teminatlarından ferdi kazaya, üçüncü şahıs mali sorumluluk teminatlarından hukuksal korumaya ve acil tıbbi yardım hizmetlerine kadar ihtiyacınız olabilecek her türlü güvenceye tek bir poliçeyle sahip olun. Her zaman, her yerde şartlar ne olursa olsun rahat edin. İşiniz de rahat olsun, içiniz de...

En geniş teminatlar bir arada, Sigorta Sorumluluk Paket Sigortası’nda;

1) İşveren Mali Sorumluluk Sigortası; Toplu taşıma, Görevle gönderme, T.C dışı iş kazaları, Manevi tazminat talepleri, Müteahhit/Taşeron teminatı, Arızi (geçici) inşaat işleri, Özel hastanelerde tıbbi tedavi, Gıda zehirlenmeleri

2) 3. Şahıs Mali Sorumluluk Sigortası; Manevi tazminat talepleri, Gıda zehirlenmeleri, Müteahhit/Taşeron teminatı, Arızi (geçici) inşaat işleri, Asansör sorumluluğu, Reklam / Pano teminatı, Garaj / Otopark teminatı

3) Taşınan Para Sigortası; Paranızın taşınma esnasında çalınması

4) Emniyeti Suistimal Sigortası; Personelinizin para ile ölçülebilen değerlerinize izinsiz sahip olması

5) Ferdi Kaza Sigortası; Kaza sonucu ölüm, Kaza sonucu sürekli sakatlık, Tedavi masrafları, Deprem

6) Acil Sağlık Sigortası; Tüm acil sağlık sorunlarında yapılan hastane harcamaları

7) Hukuksal Koruma Teminatı

8) Acil Sağlık Hizmetleri; Tıbbi danışmanlık, Acil sağlık hizmeti, Acil kara ambulans hizmeti, Acil hekim hizmeti, İlaç ve sarf malzemeleri.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.