Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sonucu kırmızı kart belirledi

Yazının Giriş Tarihi: 07.05.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 00:01

Yazık oldu mücadeleye, yazık oldu Furkan’ın doksana giden müthiş golüne... Yazık kere yazık oldu belki de sezonun en iyi futboluna.

Sezonun diyorum evet belki de sezonun en iyi mücadelesini sergiledi Bursaspor. Sezon başından beri yeşil beyazlılarda neyi eleştirdiysek bu maçta her şey ama her şey doğruydu. Kurgu, hırs, istek, hücumda çoğalma vs..

Ancak kırmızı kart her şeyi mahvetti. Kırmızı karta kadar Fırat Aydınus da çok iyi maç yönetti. Ancak Titi’ye faul olan pozisyonda serbest vuruşu vermedi, devamında Titi’nin hareketine faul verdi. Faul mü evet ama kırmızı kart çok ağırdı. Karşılığı kesinlikle sarı karttı. Nasıl direk kırmızı kart çıkarttı anlamadım. Kulübe haklı olarak isyan etti, itiraz etti. Yedek kulübesindeki Kubilay da kırmızı gördü, ardından hoca Mustafa Er, yardımcısı ve tercüman da tribüne gönderildi. Oldu olacak tüm kulübeyi tribüne gönderseydin Fırat Aydınus.

Hem Fenerbahçe hem de Bursaspor müthiş bir maç çıkarttı. Gole kadar Fenerbahçe’nin doğal olarak çok önemli pozisyonları vardı atamadılar. Sow’un kendi kalesine attığı gol olmasa yine Fenerbahçe gol bulamayabilirdi. Çünkü rakip önde, taraftarın önünde oynuyorsun ve yenik durumdasın. Daha 1-0’lık oyunu oynayamadan beraberlik golü geldi.

Titi atılmasaydı sonuç farklı olurdu. Bursaspor’un tek hatası eksiğiz topu dan dun vurup uzaklaştıralım düşüncesi oldu. Bir yerde hak da vermek lazım eksik oynuyorsun Fenerbahçe çok adamla geliyor. Ama kale vuruşlarında ya da degajlarda bari topu direk taca atma Harun. Ama yaptığı kurtarışlarla da alkışı hak etti.

Mustafa Er üç değişikliği de sakatlıklardan dolayı zorunlu olarak yapmak zorunda kaldı. Yani oyuna hiç müdahale edemedi.

Maç golsüz devam ederken özellikle Yusuf’a atılacak ara pasları beklemiştim. Ama hücumlar genelde Yusuf’un getirdiği toplarla şekillendi. Bir ara öyle bir tempo yakaladı ki iki takım da, müthiş keyif aldım. Orta sahalar çabuk geçildi ya da uzun toplar etkili oldu.

Bursaspor sonuna kadar en az bir puanı hak etti. Kazanabilirdi. Ancak Fırat Aydınus’un yanlış kırmızı kartı ve Fernandao’nun golünde ceza sahasında Fenerbahçeli futbolcuların sayısı Bursasporlu oyuncuların iki katı olunca gol geldi.

Sonuç itibariyle yazık oldu hem de çok yazık. Bu mücadelenin karşılığı en az bir puandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.