Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Solu öldürür!

Yazının Giriş Tarihi: 03.12.2018 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.12.2018 00:04

Bursaspor dün Büyükşehir Belediyespor’u sol kanattan vurduğu iki kroşe indirdi ve 3 puanın sahibi oldu.

Geçtiğimiz hafta Akhisar karşısında alınan 4-2’lik zaferin ardından iç sahada üst üste oynanacak olan BB Erzurum ve Antalyaspor maçları büyük önem kazanmıştı.

Bu iki maçı 3 puanla kapatın üst gruba çok rahatlıkla tutunmak mümkündü.

Nitekim bu yolda ilk engel dün aşıldı. Kolay olmasa da alınan 3 puan cetvelinin ilk bölümünde yer alabilmek adına çok ama çok önemliydi.

Yeşil beyazlı ekipte Teknik Direktör Samet Aybaba, cezalı olan kaptan Ertuğrul’un yerine savunmada beklenildiği gibi Vergini’ye şans tanıdı.

Taraftarının desteği ile yeşil beyazlı ekip maça istekli başladı. Orta sahada üstünlüğü elinde bulunduran yeşil beyazlı ekip, aynı üretkenliğini gol pozisyonu üretmekte maalesef gösteremedi. Bu nedenle de gol oldukça gecikti. 36’da gol de zaten pozisyon yokken geldi. Kendi sahamızdan atılan uzun topta Umut Meraş ceza alanı içinde toplu buluşup şık bir gole imza attı. İlk yarının böyle bitmesi gerekirken uzatma dakikalarında savunmadaki zafiyet Timsah’a yakışmadı.

İkinci yarıya Bursaspor ilk yarıdan daha fazla istekli başladı. Son saniyede yenen gol Bursaspor’da moralleri bozmamış aksine daha çok kamçılamış olsa gerek.

Teknik direktör Samet Aybaba 59’da Tunay’ın yerine Lima’yı oyuna aldı ve bu futbolcu da topla ilk buluşmasında asistini yaptı ve bu sezon golcülüğü ile dikkat çeken Latovlevici nefis bir gol daha attı ve gol sayısını üçe çıkardı. Sol kanatta önlü arkalı oynayan Umut Meraş ve Latovlevici oyunun içinde zaman zaman da yerlerini değiştiler ve bu bölümde de gollerini attılar. Bir anlamda Erzurumspor’u yeşil beyazlı ekip iki solağı Umut Meraş ve Latovlevici ile çökertti diyebiliriz.

Bu galibiyet Timsah’ı 10’ncu sıraya kadar yükseltti. Şimdi Antalyaspor maçını da kazanıp bu bölümde tutunmak Timsah için çok önemli.

O nedenle dün 22 bin taraftar vardı tribünde.. Şimdi destek zamanı.. Antalyaspor maçında bu kez tribünler dolmalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.