Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Şehzade Mehmet'ten öğrencilere aşure ikramı

Manisa Özel Şehzade Mehmet İlkokulu ve Ortaokulu, aşure etkinliği düzenledi. Etkinliğe İlkokul Müdürü İrfan Demir, Ortaokul Müdürü Fatih Sadi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Aşure dağıtımı için okul binası önünde uzun kuyruklar...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel Şehzade Mehmet'ten öğrencilere aşure ikramı
Manisa Özel Şehzade Mehmet İlkokulu ve Ortaokulu, aşure etkinliği düzenledi. Etkinliğe İlkokul Müdürü İrfan Demir, Ortaokul Müdürü Fatih Sadi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Aşure dağıtımı için okul binası önünde uzun kuyruklar oluşturan öğrencilerle birlikte eller semaya açılarak dualar okundu.

Aşure etkinliğinin ikincisini düzenlediklerini belirten Müdür Demir, "Muharrem, dinimizde ve kültürümüzde yer alan bir ay. Öğrencilerimize bu ayı hatırlatmak için aşure dağıtımını gerçekleştirdik. Aşure de Nuh Aleyhisselam'ın gemisinde kalan en son yiyeceklerden biraraya getirilerek yapılan bir yiyecek. Aşurenin içindeki yiyeceklerin hepsinin tadını alabiliyoruz ve hepsinin oluşturduğu bir lezzet var içinde. Amacımız, bu ayı öğrencilerimize aşılamak. Her sene aşure etkinliği düzenliyoruz. bu sayede Aşure Günü'nün ne olduğunu öğrencilerimize öğretmiş olduk. Birliğimizi beraberliğimizi güçlendirme açısından onları da bilgilendirmiş olduk. Aşure, okulun kendi imkanlarıyla yapıldı. Biz bu sene bunu bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize göre büyük çaplı düşünerek düzenledik.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.