Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmen adayları, köy çocuklarına kitap dağıttı

Zonguldak’ta öğretmen adayları, köy okuluna giderek öğrencilere kitap hediye etti. Okulda görevli eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan üniversite öğrencileri, okul müdürüne çiçek takdim etti.     Fatih Akademi...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2013 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2013 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretmen adayları, köy çocuklarına kitap dağıttı
Zonguldak’ta öğretmen adayları, köy okuluna giderek öğrencilere kitap hediye etti. Okulda görevli eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan üniversite öğrencileri, okul müdürüne çiçek takdim etti.

    Fatih Akademi Eğitimciler Platformu üyesinden oluşan 15 üniversite öğrencisi, Kozlu ilçesine bağlı Sivriler beldesindeki ilk ve orta okulda eğitim gören öğrencilere kitap hediye etti.

    Eğitimciler Platformu Başkanı Gökhan Coşkun, “Geleceğin öğretmen adaylarını, bugünün öğretmenleriyle buluşturmak, kaynaştırmak, dertlerine ortak olmak ve okulumuzun kütüphanesine katkıda bulunmak amacıyla Sivriler beldesinin bu güzel okulunda taşımalı eğitim gören çocuklar ve değerli öğretmenleriyle bir araya geldik. Öğretmenlik bir bayrak yarışıdır. Bugün saygı değer öğretmenlerimiz geleceğe şuurlu bir nesil yetiştirmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar. İnşallah bu bayrağı bizlere devrettiklerinde, bizler kendilerini örnek alarak bu bayrağı en iyi şekilde taşıma gayreti içinde olacağız." dedi.

    Coşkun, daha sonra Fatih Akademi Eğitimciler Platformu olarak geleceğin mimarları olan öğretmenlerin ’24 Kasım Öğretmenler Günü'nü’ kutlayarak, Sivriler Şehit Engin Aydın İlk ve Orta Okulu Müdürü Kenan Altıntaş’a çiçek takdim etti.

    Genç öğretmen adaylarının ziyaretiyle büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Sivriler Şehit Engin Aydın İlk ve Orta Okulu Müdürü Kenan Altıntaş ise şunları söyledi: "Köylerden taşımalı eğitim gören ve belde merkezindeki öğrencilerin kitapla buluşması çok önemli. Bu ziyaretiniz ve eğitime olan bu duyarlılığınız için teşekkür ediyoruz. Hem öğrencilerimizi hem de bizleri mutlu ettiniz. Bu konuya katkı verdiğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.