Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başörtülü mühendis stadyum katalogunda

İsveç'in başkenti Stockholm'de 3 ay önce açılışı yapılan Tele 2 Arena stadyumunun tanıtım katalogu çıktı. Stadın sağlamlığı ve kalite kontrolü, çevre düzeni ile ilgili hayati konularından sorumlu olarak baş mühendislik ve denetim...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başörtülü mühendis stadyum katalogunda
İsveç'in başkenti Stockholm'de 3 ay önce açılışı yapılan Tele 2 Arena stadyumunun tanıtım katalogu çıktı. Stadın sağlamlığı ve kalite kontrolü, çevre düzeni ile ilgili hayati konularından sorumlu olarak baş mühendislik ve denetim yapan Türk kökenli Yelda Ugan'a (28), katalogda 2 sayfa yer verildi.

İsveç'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan PEAB, 40 bin kişilik Tele 2 Arena stadyumunun tanıtımını bir kokteylle yaptı. Stadyumda yapılan kokteyle spor, sanat ve siyaset camiasının önemli simalar katıldı. Tele 2 Arena'nın yapım aşamasında görev alanlar için, "Anahtar isimler" adı altında basılan katalogda misafirlere tanıtıldı. Katalogda Yelda Ugan'ın hayatı ve çalışmaları anlatıldı. Fotoğrafı, İsveç Kralı Carl Gustaf'ın fotoğrafçısı Sören Andersson'ın çektiği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.