Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

67’liler kahvaltıda bir araya geldi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Eski 67’liler (Zonguldak, Bartın, Karabük) Derneği'nde düzenlenen iletişim kahvaltısına katıldı. Programa AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer de katıldı. Fatih Mahallesi'nde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Eski 67’liler (Zonguldak, Bartın, Karabük) Derneği'nde düzenlenen iletişim kahvaltısına katıldı.

Programa AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer de katıldı. Fatih Mahallesi'nde bulunan Eski 67’liler dernek binasında gerçekleşen programda, vatandaşların soru ve önerilerini tek tek dinleyen Kadıoğlu, çözüm önerilerini sundu. Eski 67’liler Dernek Başkanı İsa Doruköz, Necmi Kadıoğlu’nun çalışmalarından memnun olduklarını ve dernek olarak her zaman Başkan Kadıoğlu’nun yanında olacaklarını ifade etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır mitingini örnek verdi. Kadıoğlu, "Eğer Diyarbakır'da Türkiye’nin bölünmemesi için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan adımlarını korkusuz bir şekilde atıyorsa, bu arkasında olan, millet gücünü göstermektedir. Onun için her platformda mertçe ve korkusuz bir şekilde konuşuyor. Ülkemizi 100 yıldır bölmek istiyorlar, bunları engelleyecek olanda milletimizdir." dedi. Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer de "Milletimizin, insanlarımızın arasında koyulmak istenen, bölgecilik ve ayrıştırmadan kaçınmalı ve bunları aşıp ortak paydada ortak hedeflere yürüyebilmeliyiz. Esenyurt, İstanbul ve Türkiye’nin özetidir." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.