Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakan Tecimer: Elit Tur'a çıktığımız için çok sevinçliyiz

UEFA U17 Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu'nda grubunu namağlup lider bitirerek Elit Tur'a yükselen U17 Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Hakan Tecimer alınan sonuçtan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.Lüksemburg karşısında oynanan...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA U17 Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu'nda grubunu namağlup lider bitirerek Elit Tur'a yükselen U17 Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Hakan Tecimer alınan sonuçtan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Lüksemburg karşısında oynanan grubun ilk maçında gerçek oyunlarını sahaya yansıtamadıklarını belirten Hakan Tecimer, "Ancak diğer 2 maçta istediğimiz iyi oyunu oynayarak rakiplerimizi yenip, grup lideri olarak Elit Tura katılmayı hak ettik." dedi.

Hedeflerinin Mayıs 2014'te Malta'da yapılacak U17 Avrupa Şampiyonası'na katılmak olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Tecimer, "Bunun için ilk aşamayı geçtik. Şimdi daha zorlu rakiplerin olacağı Elit Tur maçlarını oynayacağız. Hedefimiz Elit Turu da lider olarak tamamlayıp finallere katılmaktır. Ayrıca K.İrlanda'da gösterdikleri üstün performans sebebiyle oyuncularımızı ve tüm ekibimizi kutlarım." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.