Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgen Keskin'e Aile Bakanlığı'ndan ödül

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e bir ödül de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özgen Keskin'e Aile Bakanlığı'ndan ödül

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın evlilik öncesi halk eğitimi çalışmasına verdiği destekten dolayı ödül almaya hak kazanan Başkan Keskin, ödülünü Bakan Fatma Şahin’den aldı.
Ankara Rixos Otel’deki ödül töreninde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Aile Eğitim Programı (AEP) 2013 Projesi kapsamında evlilik öncesi halk eğitimi çalışmasını başarıyla sürdüren Türkiye genelinde Bursa’dan Yıldırım Belediyesi, Sakarya’dan Erenler Belediyesi, Erzurum’dan Yakutiye Belediyesi ve Adana’dan da Yüreğir Belediyesi başkanları ödül almaya hak kazandı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in elinden ödülünü eşi Melahat Keskin ile birlikte alan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, konuşmasında, evlilik öncesi halk eğitim çalışmasıyla ilçede çok sayıda çifte ve kişiye aile birliğinin önemine yönelik eğitimler verildiğini söyledi. Göreve geldiği 2004 yılından bu yana sosyal dayanışma projeleri ile çok sayıda ödül almaya hak kazandıklarını anlatan Keskin, “Özellikle ailenin dağılmamasını, çocuklarla uyumu temin etmek için yerel yönetim olarak birçok çalışma yapıyoruz. Aldığımız her ödül bütün Yıldırımlılara armağan olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.