Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Özkan, Adana ekonomisine katkı sağlayan işadamlarına teşekkür etti

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği’ne (AGİD) iade-i ziyarette bulunan Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, “Adana ekonomisine önemli katkılarda bulunan işadamlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.AGİD’in başta Adana olmak üzere ülke...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2013 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2013 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Özkan, Adana ekonomisine katkı sağlayan işadamlarına teşekkür etti
Anadolu Girişimci İşadamları Derneği’ne (AGİD) iade-i ziyarette bulunan Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, “Adana ekonomisine önemli katkılarda bulunan işadamlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

AGİD’in başta Adana olmak üzere ülke ekonomisine ciddi katkılar sağladığını ifade eden Özkan’ın ziyaretinde Başkan Seyfettin Alpat, Genel Sekreter Kamil Üzüm, Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Şahin, Cevdet Şeker ve Sabri Altunbağ hazır bulundu.

AGİD’in faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve ifade eden Kaymakam Özkan, sivil toplum kuruluşlarının önemli işler yaptığını söyledi. AGİD’in, başta ekonomik alanda olmak üzere eğitim ve sosyal konularda da üyelerine ve Adanalılara hizmet ettiğini gördüğünü belirten Kaymakam Özkan, “Gönüllülük esasına dayalı olarak çalışan STK’lar arasında faaliyetleri ile öne çıkan AGİD’i ve taşın altına elini koyan üyelerini hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizi yurt dışında çok iyi temsil ediyorlar.” dedi.

Yurt dışı gezilerine ağırlık verdiklerini söyleyen AGİD Başkanı Seyfettin Alpat da “Türk malları kaliteli olduğundan beğeniliyor. Türkiye’den gelen işadamlarını el üstünde tutuyorlar. Biz de üyelerimizi yurt dışına götürerek ihracat yapmalarını sağlamaya çalışıyoruz. ” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.