Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP'li aday, yerleşik yabancıların oylarına talip oldu

BBP Manavgat Belediye Başkan adayı Hacı Çayır, 'farklılıklarımız aynı şehirde yaşamaya zenginlik katar' buluşması kapsamında Alman ve Belçikalı yerleşik yabancılarla bir araya geldi. Kendi restoranında yerleşik Alman ve Belçikalıları...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP'li aday, yerleşik yabancıların oylarına talip oldu
BBP Manavgat Belediye Başkan adayı Hacı Çayır, 'farklılıklarımız aynı şehirde yaşamaya zenginlik katar' buluşması kapsamında Alman ve Belçikalı yerleşik yabancılarla bir araya geldi. Kendi restoranında yerleşik Alman ve Belçikalıları ağırlayan belediye başkan adayı Çayır, seçilmesi halinde Manavgat'a yapacağı hizmetler hakkında İngilizce ve Almanca bilgilendirme yaptı. Çayır, iki ülke yerleşik yabancılara Adana Kebap ve Türk kahvesi ikram edip oylarını istedi.

Manavgat'ta ve beldelerinde 18 ülkeden 3 bin 342 yerleşik yabancının yaşadığını belirten Çayır, Side'de bin 346 kişi ile en fazla yerleşik yabancının Almanlar olduğunu kaydetti. Seçim çalışmalarında yerleşik yabancıların düşünce, öneri, görüş, dilek ve isteklerine önem verdiklerini belirten Çayır, Manavgat'ta tatile gelen ve yerleşik yaşayan tüm yabancıları Türkiye'nin ve bölge destinasyonunun gönüllü 'tanıtım elçisi' gördüklerini söyledi.

Manavgat'ın son 25 yılında ekonomisini şekillendiren ana sektörün turizm olduğunu anlatan Çayır, "Bölgemizin can damarı turizm. Onun için yabancı konuklarımızın Manavgat'ta yaşama ve karşılaştıkları sorunları bilmemiz bizim için çok önemli. Yerleşik yabancı dostlarla yaptığımız görüşmelerde en fazla rahatsız oldukları sorun trafik. Kaldırım işgali ve trafikte hızlı araba kullanma, yolda giderken yola sigara izmariti ve çerez kabuğu atılması, en önemli sorunlarında biri de sorunlarını anlatmada ilgili merci bulamamaları. Seçilmem halinde belediyede İngilizce, Almanca, Rusça ve Felemenkçe dillerinde masa oluşturacağım. Sorunlarını kısa sürede çözeceğim. Mazeret üretici değil, her daim sorun çözücü olacağız." ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.