Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa'da hayırseverler aile sağlığı merkezi yaptırdı

Manisa'nın Güzelyurt Mahallesi’nde, iki hayırsever tarafından 270 bin liraya yaptırılan aile sağlığı merkezi törenle açıldı. Lütfi Eşref Canbaz ve Rafet Yılmaz tarafından yaptırılan merkez, yaklaşık 11 bin kişiye hizmet verecek....

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2013 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2013 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa'da hayırseverler aile sağlığı merkezi yaptırdı
Manisa'nın Güzelyurt Mahallesi’nde, iki hayırsever tarafından 270 bin liraya yaptırılan aile sağlığı merkezi törenle açıldı. Lütfi Eşref Canbaz ve Rafet Yılmaz tarafından yaptırılan merkez, yaklaşık 11 bin kişiye hizmet verecek.

Açılışta konuşan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, hayırseverler tarafından şehre böyle bir merkezin kazandırılmasından gurur duyduğunu söyledi. Türkiye’de sağlıkta önemli gelişmeler olduğunu dile getiren Savaş, sağlık hizmetlerinin halkın tamamını kapsadığını bildirdi. Vatandaşların memnuniyetinin yüzde 90’ın üzerinde olduğunu, her geçen gün sağlık hizmetlerinin daha iyiye gittiğini kaydetti. Vali Savaş, hayırseverler Canbaz ve Yılmaz’a teşekkür etti. Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay da bunun, Manisa’da hayırseverler tarafından yaptırılan altıncı aile sağlığı merkezi olduğunu söyledi. 2002 yılında doku taneyken şimdi 21’e çıktığını, bu merkezlerde vatandaşlara birinci basamak sağlık hizmetlerinin verildiğini kaydetti.

Hayırsever Yılmaz ise Allah’ın, isteyen herkese bu tür hizmetleri yaptırmayı nasip ettiğini söyledi. Böyle bir merkezi Manisa’ya kazandırdıkları için mutlu olduklarını dile getiren Yılmaz, bu tür hayırların devam etmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Vali Savaş, Lütfi Eşref Canbaz ve Rafet Yılmaz’a plaket verdi. Daha sonra da kurdele kesilerek merkez hizmete açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.